Arabisch leren?

Wil je Arabisch leren voor een studie of werk in een Arabisch land? Of heb je contact met Arabisch sprekende mensen? Educatie Centrum Al Manahil biedt cursussen Arabisch aan op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden.

Welke cursussen Arabisch kan ik doen?

Afhankelijk van jouw niveau en persoonlijke doelen kun je bij Almanahil een cursus Arabisch volgen op verschillende niveaus:

Arabisch voor beginners
Voor beginners ligt de focus voornamelijk op het kunnen onderscheiden van de Arabische letters en de klinkers. Daarna verplaatst deze focus zich naar het lezen en herkennen van woorden. Het doel is het uitbreiden van de woordenschat.

Arabisch voor gevorderden
Ken jij het Arabische alfabet goed en kun je al redelijk Arabische woorden lezen en schrijven, maar wil je je meer verdiepen? Wil jij de Arabische taal beter leren begrijpen, lezen en schrijven? Wil jij je woordenschat uitbreiden en de grammaticaregels onder de knie krijgen? dat zijn deze trainingen iets voor jou.

Twijfel je over welke cursus aansluit bij jouw niveau of studiewensen, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Gebruik hiervoor dit contactformulier.